Vi er her for å hjelpe deg med å finne ut hva du skal bruke digitale kanaler til. Vi er blant de beste i landet på å jobbe ut verdiskapende kommunikasjonskonsepter. Våre kunder og det de oppnår viser oss dette.

Vi hjelper deg med å utforme en effektiv digital strategi, og ta den videre i utviklingen av et godt digitalt konsept med brukervennlig informasjonsarkitektur, interaksjonsdesign, innholdsrådgivning og design i tråd med dagens tilgjengelighetsstandarder/universell utforming.

Og ikke minst er vi opptatt av brukertesting på ulike nivåer og forskjellige tidspunkt i et prosjektløp, både i lab, feltundersøkelser, geriljatesting, spørreundersøkelser og statistikk.

Prosjektmetodikk

Vår prosjektmetodikk er å starte med det abstrakte og arbeide oss mot det konkrete; fra innsiktsfase til designfase og videre til utviklingsfase.

Langsiktig samarbeid med kundene

Men vi ønsker ikke å gi oss der. Vi ønsker ikke bare å jobbe i en typisk prosjektmodell fra prosjektstart til lansering, og så ferdig med det. Vi ønsker å fortsette å jobbe kontinuerlig med deg som kunde, og være med å forvalte og forbedre løsningen din i takt med nye behov og nye muligheter.

Spesialister på brukeropplevelser

Per i dag består Northern Beat av 28 entusiastiske og dyktige konsulenter på seniornivå som innen hvert sitt fagområde er spesialister på brukeropplevelser i digitale kanaler. Vi er så heldige å få jobbe med spennende prosjekter for ambisiøse kunder som:

 ... og mange fler.

Bli en av oss

Vi opplever en stadig økende etterspørsel etter våre tjenester, og er til enhver tid på jakt etter nye, dyktige kolleger innen design, interaksjonsdesign, tjenestedesign og innholdsrådgivning. Vi kan tilby spennende arbeidsbetingelser, høy lønn, gode pensjonsparing- og forsikringsordninger, eierandeler i selskapet og et sosialt og hyggelig miljø.

Northern Beat

Hos oss er det Northern Beat som er spesialist på brukeropplevelser i digitale kanaler. Hos oss får du arbeide med spennende prosjekter for ambisiøse kunder. Northern Beat ble dessuten kåret til Gasellebdrift i 2016.

Ingen ledig stilling www.northernbeat.no