Frokostseminar 13. juni - De nye personvernreglene

Fra mai 2018 gjelder nye personvernregler for alle organisasjoner som behandler personopplysninger elektronisk - inkludert nettbutikker, medlemsorganisasjoner og samhandlingsløsninger. Har du kontroll?

Tid: Tirsdag 13. juni kl 08.30 - 11.00
Sted: Nye Kulturhuset Youngs gate 6

At vi i Norge også blir påvirket av EUs nye personvernregelverk, er ikke noe nytt. Regelverket har vært under bearbeiding i lang tid, og gjelder for både organisasjoner og nettstedene deres. Mai 2018 innføres reglene for fullt, og frem til da bør du bruke tiden fornuftig for å sørge for at du har kontroll på kravene.

Frokostseminaret er et samarbeid mellom alle selskapene i Nova Consulting Group, siden alle våre kunder (og oss selv!) blir påvirket av de nye reglene. Vi setter fokus på hvordan du kan lage deg en handlingsplan, hvilke nye plikter du får, og gir deg eksempler på hvilke deler av løsningen din som må oppdateres.

Til å hjelpe oss å få oversikt, får vi besøk av Ylva Marrable og Tobias Judin fra Datatilsynet, og Kenneth Westad fra Styrmand. Alle foredragsholderne jobber daglig med å finne ut hvordan organisasjoner kan være i forkant, hjelpe brukerne å styrke personvernet, og lage enda bedre løsninger for alle.

Påmelding

Arrangementet er avsluttet. Takk for interessen!

Du vil blant annet få høre om:

Hvilke nye roller og plikter du får som databehandler
Hvordan ansvaret fordeles mellom organisasjoner og leverandører
Hvordan vi kan innhente samtykke på riktig måte - og hva vi egentlig kan be om samtykke til
Hvordan vi sikrer brukernes innsikt i hva som er lagret om dem - og retten til å få opplysningene rettet/fjernet
Hvordan vi kan gi brukerne mulighet til å flytte sine opplysninger