Cloud Nine skaper fremtidens digitale løsninger

Cloud Nine

Cloud Nine er et ledende svensk digitalbyrå som er eksperter på å levere digitale tjenester og e-handelsplattformer i markedet. Med ekspertkompetanse innen strategi, design, digitale løsninger og utvikling av e-handelsplattformer hjelper de deg med å skape fremtidens digitale løsninger.

Ide & Design

Design handler ikke kun om det visuelle. Men om opplevelsen og tankearbeidet bak, fra struktur, innhold, interaksjonsdesign til tonalitet og bildespråk. Med strategien som base og brukeropplevelsen i fokus utvikler Cloud Nine konsept og prototyper som fremstilles til et detaljert og responsivt design.

Analyse og strategi

God forståelse av din virksomhet, brukere og tekniske forhold er helt sentralt for Cloud Nine og en viktig forutsetning for å være en fullverdig digital partner. Uten innsikt og analyse er det vanskelig å gå videre med løsningsforslag og konsepter. Cloud Nine hjelper deg med webanalyse for å kontinuerlig måle og følge opp definerte mål, som gir verdifull innsikt for å optimalisere nettsiden eller e-handelsløsningen slik at den er rigget for vekst.

Teknikk og utvikling

Cloud Nine har både system – og grensesnittutviklere med erfaring og kunnskap innenfor en rekke plattformer, blant annet Optimizely, Litium, Contentful, Storm og Centra. De jobber også med skreddersydde modulære løsninger basert på kundens behov og fokuserer på raske og skalerbare løsninger som er bygget på den siste teknologien.

Test og kvalitet

For Cloud Nine er kvalitetssikring en viktig og åpenbar del av prosessen som gjennomsyrer deres arbeid hele veien fra kravspesifikasjon til ferdig leveranse. Test er en kontinuerlig og integrert aktivitet i deres prosjekter. De hjelper også til med å fylle nettstedet ditt med innhold, opplæring av redaktører og support etter lansering.

Blant kundene til Cloud Nine finner du Permobil, Volkswagen, Sony Music, Dermosil, Houdini Sports wear, Bemz og Polygon. Selskapet har ca 40 ansatte med kontorer i Stockholm, Helsinki og Gdansk.

Ønsker du å lykkes med dine digitale løsninger? Ta kontakt og hør hvordan Cloud Nine kan hjelpe din bedrift!