Dekode er et kreativt digitalbyrå som rådgir, designer og koder verktøy i WordPress for kunder med langsiktige digitale behov

Dekode

Kreative teknologer

Dekode bringer designere og utviklere tettere sammen for å skape de beste digitale brukeropplevelsene for ditt prosjekt. Med designere som forstår det teknologiske potensialet i WordPress og utviklere som tar kreativt ansvar for å tenke ut brukervennlige løsninger. Sammen skaper Dekode kostnadseffektive utviklingsprosesser og bedre resultater for deg som kunde.

Spesialister på WordPress og på organisasjoner

Ikke bare er Dekode Norges største miljø av WordPress-spesialister, men de er også den beste partneren for digitalt arbeid i organisasjoner og frivillig sektor. Med andre ord; Dekode lager WordPress-verktøyene du trenger, som både konverterer og leverer, i din digitale hverdag, for bedrifter og organisasjoner.

Innovasjon

Som kreative teknologer ønsker de også å dekode teknologi og vil gjøre det komplekse enkelt og forståelig. Deres digitale løsninger skal være kommunikasjonsverktøy, som selvstendiggjør kundene i den daglige driften av digitale oppgaver. Det gir levende hjemmesider og øker den digitale kompetansen hos kundene. Å selv beherske nettsiden betyr at dere heller kan bruke budsjettet til innovasjon og videreutvikling, i stedet for kostbart, eksternt vedlikehold.

Kompetansehus for frivillig sektor

I Dekode liker de at kunnskap og kompetanse kan bidra til å indirekte påvirke samfunnet på en positiv måte. Dette er noe de verdsetter høyt – og som også kommer deres kunder til gode gjennom kostnadseffektive løsninger. Her kan du lese mer om hvordan Dekode bruker WordPress til å lage de beste løsningene for organisasjoner.

Langvarige forhold

Dekode hopper ikke inn og ut av korte forhold. De foretrekker heller langsiktige, strategiske samarbeid og ser på kundene som partnere. Derfor har de sin egen drifts- og forvaltningsavdeling som sørger for at du og din nettløsning blir godt ivaretatt, også etter lansering. Dekodes dedikerte team hjelper deg blant annet med vedlikehold, videreutvikling av løsningen og nye funksjoner. Og ikke minst sikre at siden din er trygg.

Skreddersøm

Nettsiden er et av de viktigste møtepunktene mot målgruppen din.

En god nettside skal oppføre seg på brukernes premisser og skal samtidig være et effektivt arbeidsverktøy for dere som jobber med den i det daglige. Dekode vil gjerne skreddersy en løsning som passer for akkurat dere.

Ta kontakt og hør hvordan Dekode kan hjelpe din bedrift!