">

Rocket

Digital markedsføring med Rocket

Rocket er et digitalt markedsføringsbyrå med spesialkompetanse på SEO, CRO og annonsering via Google Ads, programmatisk og sosiale medier, samt webanalyse. I tillegg hjelper Rocket virksomheter som ønsker å rekruttere spesialister som kan disse fagfeltene, også kjent som in-housing eller insourcing.

Bare hardbarkede seniorkonsulenter innen markedsføring

Magnus Strømnes Bøe er daglig leder og en av tre grunnleggere:

– Rocket skiller seg ut ved å rendyrke seniorkonsulenten. En seniorkonsulent har minst 4 års erfaring fra miljøer med stort trykk, typisk andre byråer - og har forretningsforståelse som sterkeste kort. Det mest viktige vi lykkes med er å bidra til å innfri forretningsmålene til oppdragsgiver. Digital markedsføring har de siste årene blitt akselerert av pandemien. De som har holdt tilbake på bruk av digitalisering, har nå i langt større grad omfavnet bruk av teknologien og tankesettet.

Det er en uting at enkelte lærer seg om digital markedsføring, mens man agerer som byrå. Fokuset vårt på å ha utelukkende drevne og erfarne kolleger sikrer at du som oppdragsgiver får et utbytte av investeringen i å engasjere Rocket.

Et digitalbyrå med NOVAs verdisett i kjernen

Geir Allan Hove er administrerende direktør i NOVA Consulting Group, morselskapet til Rocket. Han er også gründer av Epinova – som var første selskap i gruppen.

– NOVA Consulting Group har store ambisjoner om digital markedsføring, i Sverige kjøpte vi byrået Pineberry – men i Norge ønsket vi å starte fra scratch med Rocket. Gründerteamet med Magnus i spissen har spisskompetanse på disipliner som er spesielt viktige for NOVA, en helt logisk utviding av tjenestetilbudet vårt.

– For de fleste aktørene vi jobber med er nettstedet forretnignskritisk. Trafikk og effekt er essensielt for å realisere verdien av løsningene som NOVA lager, utvikler og drifter. Rockets tjenestetilbud passer som hånd i hanske her.

– Siden 2005 har vi bygget NOVA med utgangspunkt i mennesker med kompletterende kompetanse, som passer kulturelt sammen, og har et lidenskapelig forhold til sitt fag. Det er oppskriften for suksess etter vår definisjon. Da unngår vi at man tråkker hverandre på tærne, samtidig som vi sikrer at alle drar sin del av lasset mot det samme målet. Gründerteamet i Rocket er akkurat dette! NOVA har en stor tro på hva denne gjengen klarer å bygge sammen med oss.

Ta kontakt med Rocket

Byrået søker mellomstore og store selskaper som ønsker å satse på digital markedsføring. Å satse betyr at digital markedsføring er høyt prioritert i styret og ledelsen. Ta kontakt med Rocket.

Hvorfor skal du satse på digital markedsføring i 2022?

  • Trafikk fra søkemotorer står for 50 % av trafikken inn til et nettsted.
  • Betalt søkeannonsering står for halvparten av alle salgene på et nettsted.
  • Sosiale media erstatter i større og større grad tradisjonelle push-medier som TV og radio.
  • Et nettsteds evne til å konvertere og kommunisere er fortsatt underlegen menneskelig interaksjon. Men med å jobbe med konverteringsoptimalisering (CRO) kan nettstedet bli lettere å forstå, kommunisere de viktige tingene og i større grad løse oppgavene som siden skal håndtere.
  • Webmålinger oppfattes som veldig vanskelig, og det blir ikke lettere med cookie-død og mange nye regler. Kompetanse på webanalyse er kjærkomment. Hvordan du skal spore riktig og gjøre de riktige analysene – med handling som følge, skal du få gode svar på.
  • Folk og prosesser er ofte de viktigste grunnene til at man lykkes på nett. Både rekruttering og arbeidsmetode er noe Rocket kan hjelpe deg med. Få hjelp med å styrke din virksomhets kjøperkompetanse og evne til å løse oppgaver internt i organisasjonen.

Hva er digital markedsføring?

Det er en veldig omfattende sekkepost, som i utgangspunktet omfatter mye mer enn søk, annonsering og konverteringsoptimalisering.

I Rocket fokuserer vi på disse kanalene og disiplinene fordi de har mest påvirkningskraft. Det er også dette våre konsulenter har spisskompetanse på.

Magnus Strømnes Bøe

Daglig leder og SEO
924 51 273
magnus@rocket.no

Magnus har 20 års erfaring med SEO, webanalyse, digital forretningsutvikling – samt byråledelse og rekruttering. Kåret til Årets foredragsholder av ANFO i 2015/2016, INMAs ærespris 2020, Sølv i Performance Awards for Webanalyse i 2016 og har sammen med flere høstet heder og ære i andre kåringer.

Vegard Rohde Garder

Annonsering
986 32 170
vegard@rocket.no

Teknolog med tidligere ansvar for byrået Synlighets største klienter innen betalt annonsering; programmatiske kjøp og enkelt kanaler som Google Ads, Youtube Ads, Linkedin Ads, Facebook Ads m.m Vant sølv i kategorien offline performance i INMA 2020 med Right Price Tiles. Shortlisted som eneste nordmann i SemRush sin Young Marketing Professional of the Year i 2020.

Erik Holland Haukebø

CRO
922 30 858
erik@rocket.no

Erik er konverteringsspesialist med erfaring fra RED / Dentsu og TV2. Økonomisk utdanning og har å vise til meget gode resultater fra et utvalg av tidligere kunder. Erfaring med internasjonal markedsføring. Hadde ansvaret for alle REDs kunder innen CRO, vunnet Dentsu Value Awards for Pioneering og holdt utallige foredrag og kurs i faget.