Proud partner NXT 2023

Hva kan e-handlere gjøre for å være forberedt på endringene som kommer? 

Møt oss på NXT 2023!

Tirsdag 17. oktober går NXT Nordic konferansen av stabelen i Oslo Spektrum - en av Nordens største e-handelskonferanser. NOVA er partner og deltar med våre selskaper Epinova, Rocket og Novacare.

The Future Customer Journey

I år er temaet "The Future Customer Journey", en reise som i dag ser ganske annerledes ut enn for bare noen få år siden.

Forbrukerne tilegner seg nye vaner raskt og fremveksten av kunstig intelligens påvirker hvordan vi handler over nett og i butikk. Les mer om hvordan AI vil påvirke kundereisen og hvilke spørsmål du som virksomhet bør ta stilling til her.

Vi håper du tar deg en tur innom standen vår og slår av en prat om e-handel og kundereiser over en god kopp kaffe fra vår egen baristavogn. Du finner oss på stand #56 i messeområdet.

På standen vil vi også ta tempen på hva NXT deltakerne mener er sine barrierer og drivere innenfor varehandel. Denne innsikten vil vi selfølgelig dele med dere i etterkant av konferansen! 

Har du ikke sikret deg billett til NXT Nordic, enda? Send oss en mail eller ta kontakt med din kontaktperson i NOVA for rabattkode!

Vi gleder oss til å se deg der!