NOVA og Explore Equity inngår partnerskap

Pressemelding

«Vi er imponert over NOVAs forretningsmodell og prioriteringer – alltid talent og kunde først. NOVA eksemplifiserer partnerskapene vi søker: unik forretningsmodell, de ansatte i sentrum, og fokus på å løse reelle kundeproblemer.

Simen Vier Simensen, Partner i Explore Equity

NOVA har inngått partnerskap med Explore Equity (Explore) ved at Explore blir minoritetsaksjonær i NOVA.

NOVA støtter sine kunder innen digitalisering av forretningskritiske systemer og løsninger. Tjenestetilbudet inkluderer strategisk rådgivning, brukeropplevelse, systemutvikling, samhandling og vedlikehold, levert av spissede kompetansemiljøer.

Gjennom «verdens beste arbeidsplass»-konseptet deltar ansatte i NOVAs unike modell, basert på kontinuerlig utvikling, eierskap og involvering. De siste sju årene har NOVA hatt en fantastisk utvikling med over 20 % årlig vekst. Selskapet omsatte i 2019 for NOK 337 millioner og fikk et driftsresultat før skatt på NOK 51 millioner.

Sammen med Explore vil NOVA fortsette utviklingen av selskapet gjennom ytterligere styrket talentmodell, videreutvikling av eksisterende tjenester, og etablering av nye tjenesteområder og kontorer.

- Vi er imponert over NOVAs forretningsmodell og prioriteringer – alltid talent og kunde først. NOVA eksemplifiserer partnerskapene vi søker: unik forretningsmodell, de ansatte i sentrum, og fokus på å løse reelle kundeproblemer. Vi ser frem til å samarbeide med gründerne og de ansatte i NOVA de kommende årene, sier Simen Vier Simensen, partner i Explore.

- Gjennom Explore får vi en partner som kan støtte NOVA i den videre utviklingen. Explore forsto raskt styrken i vår unike forretningsmodell og anerkjente denne som fundamentet for fremtiden. Samtidig styrker Explore-teamet NOVA med komplementær kompetanse på flere områder. Jeg er overbevist om at partnerskapet med Explore er til det beste for våre ansatte og kunder, og ser frem til å jobbe med Explore, sier Geir Allan Hove, Daglig leder i NOVA.

Jeg er overbevist om at partnerskapet med Explore er til det beste for våre ansatte og kunder, og ser frem til å jobbe med Explore

Geir Allan Hove, Daglig leder i NOVA