Frokostseminar: Kom i gang med AI

Frokostseminar: Kom i gang med AI


Her finner du en samlet presentasjon med alle tre foredragene fra frokostseminaret om AI i NOVA House.


AI, eller kunstig intelligens, er et felt som nå har stor innflytelse på mange aspekter av vår arbeidshverdag. AI kan hjelpe oss med å løse komplekse problemer, automatisere oppgaver, forbedre kvaliteten og effektiviteten, og skape nye muligheter for innovasjon og verdiskaping. Men hvordan kan vi bruke AI på en praktisk måte i vår egen virksomhet? Og hvilke verktøy og metoder finnes for å utnytte potensialet til AI i arbeidshverdagen?

Onsdag 6. desember inviterer vi deg til frokostseminar som vil gi deg inspirasjon til hvordan du kan utnytte mulighetene AI gir i egne tjenester og prosesser. Og hvordan du kan dra fordel av disse i din organisasjon. Vi vil høre fra tre av våre kompetansemiljøer: Epinova, Northern Beat og Point Taken som har brukt AI på forskjellige måter for å skape verdi for sine kunder og i sitt daglige arbeid. Vårt mål er å inspirere deg og vise deg konkrete måter disse verktøyene kan tas ut i din organisasjon.

Dato: Onsdag 6. desember
Klokkeslett: 08:00-10:00
Sted: NOVA House i Karl Johans gate 16

Agenda

08:00-08:45: Dørene åpnes - vi starter morgenen med en hyggelig julefrokost, gløgg og kaffe ☕

08:45 - 08:50: Velkommen og introduksjon med Paul Grønseth i Rocket

08:50 - 09:10: Hvordan kan AI endre måten vi visualiserer konsepter på i produkt – og tjenesteutvikling? Hør Agnes fra Northern Beat dele sin erfaring med bruk av AI for Møller Mobility Group.

09:10 - 09:30: Hvordan kan Microsoft 365 Copilot øke effektiviteten i ulike avdelinger? La Hans-Christian fra Point Taken vise dere mulighetene som finnes allerede i dag. Gjennom praktiske eksempler viser han hvordan arbeidshverdagen kan se ut når man jobber med AI assistenten.

09:30 - 09:50: Hvordan kan du bruke AI i redaksjonen for å effektivisere innholdsarbeidet? Arild i Epinova deler tips om verktøy, og hvordan AI påvirker innholdskvalitet.

09:50 - 10:00: Avslutning

Seminaret er gjennomført

Foredragsholderne

Hans Christian Abel 
Forretningsrådgiver i Point Taken

Forretningsrådgiver & løsningsselger med 6 års erfaring fra EMEA hovedkvarteret til Microsoft I Irland. Han har bred og god forståelse på Microsoft lisensiering og hvordan man hjelper kunder med å finne den optimale kombinasjonen av Microsoft skyløsninger for deres unike behov. Han har en lidenskap for innovasjon gjennom teknologi og er en sertifisert Microsoft Global Challenger.

Agnes Floa
Tjenestedesigner i Northern Beat

Agnes Floa jobber som tjenestedesigner i Northern Beat. Hun har lang erfaring med kartlegging og konseptutvikling av digitale tjenester og har jobbet med selskaper som Flytoget og Møller Mobility Group. I sin rolle som tjenestedesigner er Agnes spesielt opptatt av å forstå behovene til de som skal bruke de digitale løsningene, med mål om å levere bedre produkter og forbedre arbeidshverdagen for de ansatte.

Aril Henrichsen
Seniorrådgiver i Epinova

Arild Henrichsen er seniorrådgiver i Epinova med 20 års erfaring i å lage digitale løsninger. Med bakgrunn som utvikler, markedsansvarlig og strategisk rådgiver, har han vært tett på digitalarbeidet fra alle vinkler. Som rådgiver hjelper Arild kunder med å optimalisere sine nettsteder fra et strategisk, forretningsmessig og teknisk perspektiv - slik at de får glade brukere og mest mulig ut av investeringen sin.