Frokostseminar

Frokostseminar: Hvordan kan arbeidsplassen forbedre din mentale helse?

Start dagen med oss - I anledning Verdensdagen for psykisk helse inviterer Nova Consulting Group deg til et inspirerende frokostseminar som belyser et svært viktig tema: Psykisk helse. Både arbeidsgivere og ansatte spiller en sentral rolle i å skape en positiv arbeidskultur, og fremme god psykisk helse på arbeidsplassen.

Trivsel på arbeidsplassen hvor man opplever å bli inkludert, har en betydelig innvirkning på vår generelle mentale helse. Å ha kjennskap til effektive strategier og verktøy kan utgjøre en enorm forskjell i å oppnå en sunn balanse mellom arbeid og privatliv. Vi ønsker med dette at frokostseminaret vil inspirere deg til å kunne finne gode verktøy i din hverdag.


Dato: Onsdag 11. oktober
Tid: 08:00-10:15
Sted: NOVA House i Karl Johans gate 16
Tema: Hvordan kan arbeidsplassen forbedre din mentale helse


Kl. 08:00 - Dørene åpnes og frokosten og kaffe ☕ står klar

08:45 - Om å møte veggen som utvikler, og reise seg i igjen
Som Tech Lead i en startup var arbeidsdagene lange og utfordrende for Leif. Han jobbet målrettet og hardt, men glemte å ta vare på seg selv. Til slutt møtte han den berømte veggen. Veien tilbake har gitt Leif mye verdifull læring og her forteller han om sitt møte med veggen og deler sin innsikt fra veien tilbake.

09:15 -Mari Norman
Mari er psykologspesialist og gründer. Hun er spesialisert i fagfeltet stress, angst og arbeidspsykologi.
Mari vil dele innsikt om hvordan arbeidsplassen kan skape en trygg og åpen arbeidskultur gjennom å være en forebyggende arena for psykiske utfordringer, og ta vare på kolleger som har en tøff hverdag. Mari vil gi deg konkrete verktøy som du kan bruke både på jobben og i privatlivet.

09:45 - Frokostseminaret avsluttes


Vi håper å se deg i NOVA House 🏚️

Mari Norman

Mari Norman er psykologspesialist og er spesialisert i fagfeltet stress, angst og arbeidspsykologi.

Leif Larsen

Leif jobber til daglig i Novanet som senior arkitekt og systemutvikler.