NOVA inviterer til frokostseminar om praktisk bruk av AI

Frokostseminar:
Praktisk bruk av AI

Chat-GPT har blitt en stor snakkis innenfor kunstig intelligens og har åpnet en verden av nye muligheter. Ikke bare kan AI løse kompliserte oppgaver, men det har på rekordtid blitt en populær teknologi for tekst- og innholdsproduksjon.

På frokostseminaret fikk deltakerne høre mer om temaet praktisk bruk av AI. På programmet hadde vi Stian Hansen fra Keystone Education Group som snakket om prøving, feiling og suksess med AI innen tekstproduksjon. Vår egen Paul Grønseth fra Rocket som snakket om innholdsproduksjon og AI som er en kilde til fascinasjon, men også bekymring for mange, og Martin Smestad Hansen fra Novacare som gav oss praktiske eksempler og tips for å ta i bruk ulike AI-tjenester.

Frokostseminaret ble en suksess med 80 deltakere. Takk til alle som møtte opp og foredragsholderne for et innsiktsfullt og inspirerende frokostseminar i NOVA House.

Program

08:00 Vi serverer frokost og kaffe ☕

08:30 Paul Grønseth fra Rocket - Gjør AI tradisjonell innholdsproduksjon overflødig?

Tiden går rasende fort innen AI. Dette er kilde til fascinasjon, men også bekymring for mange. Paul presenterer sitt (nesten) prisvinnende innlegg om AI fra 8 Minutes of Marketing. Deretter deler han hva som har endret seg, to måneder senere, og hvordan vi bør rigge oss for nåtid og fremtid.

08:45 Stian Hansen fra Keystone Education Group - Prøving, feiling og suksess med AI innen tekstproduksjon

Keystone Education Group utvikler engelsk tekst med Jasper Content Creator, Grammarly, Surfer SEO og Originality.ai. Du lærer om hvordan finne ideer, planlegge, disponere, lage utkast, gjøre innholdet «humant», trygt og søkemotorvennlig.


09:15 Martin Smestad Hansen fra Novacare - AI for alle: Hvordan bruke AI med ditt CMS i dag - uansett plattform

Martin viser praktiske eksempler og tips for å ta i bruk ulike AI-tjenester. I dag bruker han Contentful, men det er overfør

rbar til andre CMS-er som Sanity, Wordpress, Optimizely og Umbraco.

Paul Grønseth

Paul har jobbet med organisk søk for noen av Norges største merkevarer på byråsiden. Han er levende engasjert i å utvikle innhold og SEO-faget. Sammen med sine kolleger i Rocket, følger han med på trender, formidler de videre og er en sterk stemme i fagmiljøet i Norge.

Stian Hansen

Stian har erfaring fra byråsiden fra RED Performance, Synlighet, Curamando og Godt Sagt og er Senior Director of Growth i utdanningsselskapet Keystone Education Group. Keystone har base i Norge, men verden som målgruppe. Med det mandatet, har Stian et stort ansvar med ansvar for vekst og bruken av AI er en nødvendighet for han i hans virke.

Martin Smestad Hansen

Martin har 25 års erfaring innenfor teknologi og digital kommunikasjon og jobber i dag som rådgiver i Novacare. Martin har holdt en rekke foredrag og kurs, blant annet «Brukertesting i Praksis» i regi av Kommunikasjonsforeningen, og han formidles via Talerlisten.no som foredragsholder.