">

Infunnel

Infunnel er spesialister på Lead Management, Marketing Automation og CRM. Ved å kombinere teknologi, kommunikasjon og læring bygger de kundereiser som gjør deg i stand til å lykkes i en digital verden.

Jobb smartere med Marketing Automation

Med Marketing Automation kan du kommunisere personlig og relevant innhold med dine kunder og guide brukeren gjennom komplekse kjøpsprosesser. Infunnel bistår deg med å bygge konverteringskampanjer uavhengig av hvilket Marketing Automation verktøy du jobber med. Infunnel hjelper deg med å skalere, strømlinjeforme og automatisere dine salgs- og markedsaktiviteter.

Flere leads og mer fornøyde kunder

Avhengig av hva du ønsker å oppnå med en kampanje, gir Infunnel deg råd om hvilke kanaler, innhold og steg i kundereisen som bør optimaliseres. Her er noen eksempler:

Ledende teknologi

Infunnel jobber med ulike systemer og teknologier avhengig av kundens behov. De bruker teknologi fra ledende leverandører som Oracle, Adobe, Salesforce og Microsoft.

Kunder

Blant Infunnel sine kunder finner du Mercedes-Benz, Axis Communications, Samhall, Dustin, Forsheda Hus og Ressurs Bank.

Vil du starte din Marketing Automation reise eller se på hvordan du kan forbedre dine nåværende prosesser? Ta kontakt og hør hvordan Infunnel kan hjelpe din bedrift.