">

Northern Beat

Northern Beat brenner for å skape brukeropplevelser som engasjerer, konverterer og begeistrer. Som et av de fremste byråene i landet hjelper de deg med å jobbe ut verdiskapende kommunikasjonskonsepter og brukeropplevelser i digitale kanaler.

Brukeropplevelser som begeistrer

Northern Beat hjelper deg med å utforme et godt digitalt konsept med brukervennlig informasjonsarkitektur, interaksjonsdesign, innholdsrådgivning og design i tråd med universell utforming. De er opptatt av brukertesting på ulike nivåer og forskjellige tidspunkt i prosjektløpet, gjennom feltundersøkelser, geriljatesting, spørreundersøkelser og statistikk.

Et langsiktig samarbeid med kunden

Northern Beat jobber ikke i en typisk prosjektmodell fra prosjektstart til lansering. De jobber kontinuerlig med deg som kunde, og er med på å forvalte og forbedre løsningen din i takt med nye behov og nye muligheter. 

Les mer om hvordan Northern Beat skaper de beste brukeropplevelsene for sine kunder.

Spesialistkompetanse

Northern Beat består av entusiastiske og dyktige konsulenter på seniornivå som er spesialister på brukeropplevelser i digitale kanaler. Sammen jobber de for bedre brukeropplevelser hver dag – og for å ta ut det digitale potensialet med godt design.

Ta kontakt og hør hvordan Northern Beat kan hjelpe din bedrift!