NOVA Day | 17. april 2024 | Oslo Nye Centralteateret

Nova day

Kjenner du kundene dine?


Bli med oss på en inspirerende ettermiddag fylt med kunnskap og engasjerende foredragsholdere!

Vil du lære mer om hvordan du kan skape både vekst og lønnsomhet gjennom gode kundeopplevelser?

I dag er det viktigere enn noen gang å dykke dypt inn i kundenes ønsker og behov. Suksess handler ikke bare om å selge produkter og tjenester, men like mye om å skape opplevelser gjennom hele kundereisen.

På årets NOVA Day vil vi utforske betydningen av å forstå og imøtekomme kundenes krav i et stadig skiftende marked. Vi skal snakke om hva moderne forskning og pågående trender kan fortelle oss om kundeadferd og kundetilfredshet, utforske strategier for å være proaktive og tilpasningsdyktige i et stadig mer dynamisk marked, og lære om hvordan AI påvirker utviklingen og hvilke krav dette setter til våre virksomheter.

Gjennom foredrag, samtaler og paneler vil vi sammen utforske hvordan vi kan møte dagens og fremtidens utfordringer og skape verdifulle kundeopplevelser!

Her er noe av det du vil få svar på:

● Hvordan har jakten på en kundeopplevelse formet utviklingen av Kahoot?
● Hvordan vil fremtidens offentlige tjenester se ut?
● Kan vi virkelig bruke KI til å forstå oss selv enda bedre?
● Hvordan blir ofte kundereiser vi tegner opp helt feil?
● Hva påvirker egentlig kjøpsbeslutningene hos kundene?

Bli med oss på Oslo Nye Centralteateret for en ettermiddag full av inspirasjon, kunnskap og nettverksbygging med flere av Norges aller mest spennende selskaper. Arrangementet er gratis og åpent for alle som vil være med.

Påmelding finner du nederst på siden!

Program

12:00-12:30

Lett servering og registrering

12:30-13:15

Johan Brand, Kreativ entreprenør og Gründer av Kahoot

Hvordan kan man skape et produkt som kundene elsker? Det er spørsmålet som Johan Brand vil svare på i sin keynote. Han vil fortelle om hvordan Kahoot lyktes med å lage en læringsplattform som engasjerer millioner av brukere over hele verden. Han vil også dele sine erfaringer og råd om hvordan man kan forstå kundenes behov, ønsker og utfordringer, og bruke dem som drivkraft for innovasjon. 

13:15-13:45 

Marianne Garmann Ullsand, Produktleder i NAV 

Det siste året har NAV gjort større endringer for å gjøre søknadsprosessen enklere for jobbsøkere og bedrifter. Marianne vil dele hvordan NAV har forbedret søknadsprosessen det siste året med brukerens reise i sentrum, og hvordan kunstig intelligens brukes til å styrke stillingsutlysninger på arbeidsplassen.no. 

13:45:14:15

Pause 🥐☕

14:15-14:45

Xiaopeng Li, AI Lead Microsoft Vest-Europa

Xiaopeng vil presentere sentrale markedstrender innen generativ AI og adopsjonsmønstre på tvers av ulike bransjer. Han vil også veilede oss gjennom viktige faktorer som organisasjoner bør vurdere for å implementere generativ AI på en vellykket måte og for å oppnå forretningsmessig innvirkning.

14:45-15:15

Patrik Stoopendahl, Forsker på kundereiser

Hvordan ser modere kundereiser ut? Patrik Stoopendahl holder på med en doktorgrad om kundereisen. Han vil dele sin forståelse av hvordan kundereiser egentlig ser ut og hvordan du kan skape bedre kundeopplevelser.

15:15-15:30

Derya Incedursun, Nordeas forbrukerøkonom

Med stigende renter, økende strømpriser og en stor prisøkning, ser nordmenns lommebøker mindre ut. Nordeas forbrukerøkonom, Derya Incedursun, gir innsikt i dagens økonomiske trender og deres påvirkning på ulike bransjer. Vi skal utforske forbrukeratferden og se hva som påvirker folks pengebruk, hva de kutter ned på, og hva som fortsatt lokker når det gjelder investeringer. 

15:30-16:00

Paneldebatt: Forbrukeratferd og trender

Vi har satt sammen et spennende panel med eksperter og rådgivere fra ulike NOVA-selskaper som vil dykke ned i hvordan vi jobber med trender og kunder.

16:00

Slutt

Om foredragsholderne

Johan Brand

Kreativ entreprenør og teknologigründer
Johan er kjent som en av grunnleggerne av den globale læringsplattformen Kahoot! Han ledet Kahoot fra et forskningsprosjekt til en tjeneste som nå brukes over hele verden. En visjonær som har forfriskende tanker om teknologi, læring og entreprenørskap.

Derya Incedursun

Forbrukerøkonom i Nordea
Derya er Nordeas forbrukerøkonom. Hun holder jevnlig foredrag om økonomiske og juridiske emner, er ofte å finne i media, og gir tips og råd innen sparing, privatøkonomi og jus.

Xiaopeng Li

AI Lead Microsoft Vest-Europa
Xiaopeng er en kjent AI-påvirker og foredragsholder i Europa. I tillegg til å være AI Lead i Microsoft Vest-Europa, er han medgrunnlegger og leder av en ideell fellesskapsinitiativ kalt Oslo AI. Xiaopeng engasjerer seg ofte med forretnings- og teknologiledere for å hjelpe dem med å forstå trendene, konsekvensene og bruksområdene til AI.

Marianne Garmann Ullsand

Produktleder for arbeidsplassen.no i NAV
Marianne Garmann Ullsand er produktleder for arbeidsplassen.no; NAV sin møteplass for alle på arbeidsmarkedet med en av Norges største samling av ledige stillinger. Marianne har flere års erfaring som produktleder og markedssjef i legemiddelbransjen.

Patrik Stoopendahl

Forsker på kundereiser
Patrik er en anerkjent foredragsholder og kommentator med omfattende erfaring innen digital handel, markedsføring og kundeadferd. Han forfølger for tiden en doktorgrad ved Högskolan i Borås om kundereiser og er medforfatter til den prisbelønte boken 'Köprevolutionen'. Som grunnlegger av Shape Agency og fast skribent i avisen 'Market', deler Patrik sin unike forståelse av moderne kundereiser i sitt foredrag. Han gir verdifulle innsikter for å forbedre kundeopplevelsen i dagens e-handelsmiljø. 

Påmeldingen er stengt