">

Novanet

Novanet er vårt selskap med spisskompetanse på systemutvikling. Selskapet består av teknologirådgivere, arkitekter og utviklere som designer og realiserer virksomhetskritiske løsninger - sammen med sine kunder.

Systemutvikling

Novanets seniorutviklere er vant til å jobbe med løsninger som stiller høye krav til ytelse, tilgjengelighet og sikkerhet.

De jobber med utvikling av nye systemer og produkter, samt modernisering og skymigrering av eldre løsninger. Deres kompetanse er på Microsofts .Net-plattform og ulike teknologier innenfor database, sky, meldingstjenester, frontend og sikkerhet.

Novanet har lang erfaring med utvikling av virksomhetskritiske løsninger med høye krav til ytelse og tilgjengelighet hos sine kunder.

Arkitektur

Enten du skal lage en ny løsning eller fornye en eldre løsning kan de bistå med en moderne arkitektur som sikrer at dine løsninger blir fleksible, kostnadseffektive og tilpasset din øvrige IKT-infrastruktur. Novanet legger grunnstenene riktig fra starten og bygger arkitekturer som håndterer dine fremtidige behov. Novanet har kompetansen og erfaringen som skal til for å legge prinsippene for, designe og utvikle sikre, robuste og varige løsninger som skalerer.

Rådgivning

Novanets engasjerte seniorutviklere har i snitt 15 års erfaring og bred kompetanse innenfor systemutvikling. De setter seg raskt inn kundens nåsituasjon, målbilde og helhet. Med deres hjelp får du råd om valg av komponenter, løsninger og praktisk gjennomføring. Enten det gjelder en helt ny tjenesteplattform eller optimalisering av en nåværende prosess. Du kan leie en eller flere av deres eksperter inn i dine egne prosjekter, eller så kan de tilby deg et komplett utviklerteam.

Ønsker du å lykkes med .Net? Ta kontakt og hør hvordan Novanet kan hjelpe din bedrift!