Fra venstre: Michael Wahlgren, Gründer av Pineberry, Christian Litezings, VD i Pineberry, Michael Jäderlind, CEO NOVA Sverige.
Fra venstre: Michael Wahlgren, Gründer av Pineberry, Christian Litezings, VD i Pineberry, Michael Jäderlind, CEO NOVA Sverige.

Vi ønsker Pineberry velkommen til NOVA familien

Pineberry er et av Sveriges ledende digitale markedsføringsbyrå.

– Kjøpet av majoriteten i det digitale markedsføringsbyrået Pineberry er det første steget i vårt arbeid med å skape en komplett helhetsaktør innenfor e-commerce og digitalisering. Vi skal bli det beste alternativet for alle kunder som trenger en strategisk partner som kan skape og utvikle framtidens digitale tjenester og kommunikasjonsløsninger, sier Michael Jäderlind, CEO for NOVA i Sverige.

Pineberry er ledende innenfor sitt fagfelt i Sverige. Gjennom deres ekspertmiljø kan du nå nye kunder gjennom SEO og annonsering på Google, Facebook, Amazon, Instagram og YouTube. De tilbyr også konsulenttjenester innen webanalyse, konverteringsoptimalisering, programmering og innholdsproduksjon.

– Pineberry blir en viktig del av NOVA og det digitale økosystemet som vi bygger. Kjøpet av Pineberry og de kommende satsningene som vil skje i Sverige er en viktig del av vekststrategien som ble lagt i forbindelse med at Explore Equity kom inn på eiersiden i fjor sommer, sier Geir Allan Hove, CEO for NOVA i Norge.

Målet er å etablere NOVA som en integrert selskapsgruppering for utvikling av digitale tjenester og kommunikasjonsløsninger på det svenske markedet etter samme suksessformel som i Norge.

”Partnerskapet med NOVA kommer att bli en ”win-win” där vi stärker varandras erbjudande. Tillsammans med NOVA hamnar vi ett större sammanhang, som både är utvecklande för oss, våra medarbetare och våra kunder.”

Christian Litezings, VD i Pineberry

Pineberry og Epinova AB i Sverige vil sammen utgjøre fundamentet på det som skal bli et ledende miljø for digitalisering, e-commerce og utvikling av fremtidens merkevarer på det svenske markedet.