">
Personvern

Personvern

Personvernerklæring

Behandlingsansvar

NOVA Consulting Group er behandlingsansvarlig for all behandling av personopplysninger der vi selv bestemmer formålet med behandlingen av opplysningene og de virkemidlene vi benytter til dette. I denne personvernerklæringen kan du lese mer om behandlingene NOVA Consulting Group er behandlingsansvarlig for.


Tolkning

Definisjoner i forbindelse med vår personvernerklæring:

  • Selskapet (referert til som enten "selskapet", "Vi", "Oss" eller "Vårt" i denne personvernerklæringen) refererer til NOVA Consulting Group.
  • Informasjonskapsler betyr små filer som er plassert på datamaskinen eller mobilenheten din av et nettsted, som inneholder detaljer om nettleserloggen din på nettstedet.

  • Nettstedet refererer til NOVA Consulting Group, tilgjengelig fra https://www.novaconsultinggroup.no. Det betyr den enkelte som får tilgang til eller bruker nettstedet, et selskap eller en juridisk enhet.

  • Du betyr den enkelte som får tilgang til eller bruker nettstedet, selskap eller en juridisk enhet.


Når samler vi inn personopplysninger?

Vi behandler i hovedsak opplysninger om deg i følgende tilfeller:

  • Du har sendt oss en henvendelse
  • Du har meldt deg på et arrangement
  • Du abonnerer på vårt nyhetsbrev
  • Du har søkt jobb hos oss
  • Du besøker vår hjemmeside https://www.novaconsultinggroup.no
  • Du er kontaktperson hos en av våre kunder


Besøk på våre nettsider

Informasjonskapsler (cookies)

En cookie (også kalt informasjonskapsel) er en liten tekstfil som lagres på enheten din. Den lagrer informasjon om hvordan du har brukt nettstedet vårt. Noen av informasjonskapslene er nødvendige for at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere bruken av våre nettsider. Informasjonskapsler inneholder vanligvis ikke informasjon som personlig identifiserer en bruker. Personopplysningene vi lagrer om deg kan imidlertid være knyttet til informasjonen som er lagret og hentet fra informasjonskapsler. Vi lagrer ikke sensitive personopplysninger, som f.eks. e-postadresse og passord i informasjonskapslene vi bruker.

Tolkning og definisjoner:



Bruk av informasjonskapsler


Type informasjonskapsler

Informasjonskapsler kan være "nødvendige" eller "sesjons" informasjonskapsler. Nødvendige informasjonskapsler forblir på din datamaskin eller mobilenhet når du er frakoblet, mens sesjonskapsler slettes så snart du lukker nettleseren din. Vi bruker både sesjons- og nødvendige informasjonskapsler til følgende formål:

  • Nødvendige

Type: Sesjonskapsler
Administrert av: Oss


Formål: Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere riktig. Sesjonskapsler hjelper til med å autentisere brukere og forhindre misbruk av brukerkontoer. Uten de nødvendige informasjonskapslene vil noen funksjoner og tjenester på nettstedet ikke fungere.

  • Funksjonelle

Type: Vedvarende informasjonskapsler
Administrert av: Oss


Formål: Disse informasjonskapslene husker valgene du gjør når du bruker nettstedet, for eksempel gjennom å huske påloggingsdetaljer eller språkinnstillinger. Hensikten med disse informasjonskapslene er å gi deg en mer personlig opplevelse og unngå å måtte angi preferansene dine hver gang du bruker nettstedet vårt.

  • Statistikk

Type: Vedvarende informasjonskapsler
Administreres av: Tredjeparter

Google Analytics

Formål: Vi bruker Google Analytics til å analysere nettstedstrafikk og hvordan brukerne interagerer på nettstedet vårt. Informasjonen som samles inn via disse informasjonskapslene, kan direkte eller indirekte identifisere deg som en besøkende. Informasjonen som samles inn, er vanligvis knyttet til en pseudonym identifikator til enheten du bruker for å få tilgang til nettstedet. Vi kan også bruke disse informasjonskapslene for å teste nye sider eller ny funksjonalitet på nettstedet for å se hvordan brukerne våre interagerer.

Dynamics 365 Marketing

Formål: Vi bruker Microsoft Dynamics 365 Marketing i kontaktskjemaet på våre nettsider. Når du som bruker sender inn et skjema, identifiseres cookie-IDen for atferdsanalyse til kontaktdataen vi har registrert i Dynamics 365 Marketing plattformen. Dette tillater oss å identifisere hvem som har besøkt nettstedet. Vi kan også bruke dataene til å analysere din atferd på nettstedet og for å gi deg en personlig opplevelse.


Dine valg angående informasjonskapsler


Dersom du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler på nettstedet vårt, må du først deaktivere og slette informasjonskapslene i nettleseren din, som er knyttet til vårt nettsted. Du kan når som helst bruke dette alternativet for å forhindre bruk av informasjonskapsler. Hvis du ikke godtar våre informasjonskapsler, kan du oppleve at tjenester og funksjoner ikke fungerer optimalt. Gå til hjelpesidene i nettleseren din for å deaktivere og slette informasjonskapslene:


Andre behandlinger av personopplysninger

Nyhetsbrev

Hvilken data: Vi samler inn opplysninger som navn, epostadresse, bedriftsnavn, samt historikk over dine interaksjoner med oss gjennom epostkommunikasjon (inkludert åpning og klikk) og besøk på nettsiden.

Behandlingsgrunnlaget: Aktivt samtykke

Slik behandler vi samtykke: Når du fyller ut skjema på https://www.novaconsultinggroup.no lagres dine opplysninger i Microsoft Dynamics som er verktøyet vi bruker til å sende ut epostkommunikasjon og registrere interaksjoner med eget nettverk. Når du åpner e-postene og klikker på lenker i dem lagres også informasjon om dette.

Påmelding til arrangementer

Ved påmelding til våre arrangementer som webinarer, seminarer ol. vil vi be om opplysninger slik som navn, kontaktinformasjon og arbeidssted. Opplysningene vil bli lagret i Microsoft Dynamics 365. Formålet med opplysningene er å gi informasjon til deltakerne, administrere og tilrettelegge arrangementer.

Jobbsøkere

Vi benytter Recman som vårt kandidathåndteringssystem. Du har, som registrert i systemet, rett til å kreve innsyn, retting og sletting som beskrevet i personopplysningsloven. Ønsker du å trekke tilbake din aksept så gjøres det ved å at du sletter din egen profil. Som kandidat kan du når som helst slette din egen profil inne fra “Din profil” i systemet, eller du kan ta kontakt med oss for bistand til sletting. Fra din profil kan du også endre på informasjon du har lagt inn på din profil i kandidatsystemet.

Kontaktpersoner hos våre kunder

Vi samler inn og behandler personopplysninger i CRM-systemet Microsoft Dynamics 365. Dette er opplysninger som navn, telefonnummer, e-postadresse, og annen relevant informasjon som fremgår av dialogen mellom Selskapet og kunden. Formålet med opplysningene er å kunne gjennomføre de tjenestene som er avtalt med kunde, samt kundebehandling og fakturering.


Kontakt oss

Har du spørsmål om vår personvernerklæring, kan du sende en e -post til: hello@novacg.no

Innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger

Du kan når som helst kreve innsyn i de personopplysninger vi har lagret om deg, få informasjon om hvordan opplysningene behandles, og be om sletting av dine personopplysninger. Send en e-post til: privacy@novacg.no