Personvernerklæring

Personvernerklæring

Informasjonskapsler og personvern

Informasjonskapsler inneholder vanligvis ikke informasjon som personlig identifiserer en bruker. Personopplysningene vi lagrer om deg kan imidlertid være knyttet til informasjonen som er lagret og hentet fra informasjonskapsler. Vi lagrer ikke sensitive personopplysninger, som feks. e-postadresse og passord i informasjonskapslene vi bruker. Tolkning og definisjoner:


Tolkning

Definisjoner i forbindelse med vår personvernerklæring:

  • Selskapet (referert til som enten "selskapet", "Vi", "Oss" eller "Vårt" i denne personvernerklæringen) refererer til NOVA Consulting Group.
  • Informasjonskapsler betyr små filer som er plassert på datamaskinen eller mobilenheten din av et nettsted, som inneholder detaljer om nettleserloggen din på nettstedet.

  • Nettsteder refererer til NOVA Consulting Group, tilgjengelig fra https://www.novaconsultinggroup.no. Det betyr den enkelte som får tilgang til eller bruker nettstedet, et selskap eller en juridisk enhet.

  • Du betyr den enkelte som får tilgang til eller bruker nettstedet, selskap eller en juridisk enhet.


Bruk av informasjonskapsler


Type informasjonskapsler

Informasjonskapsler kan være "nødvendige" eller "sesjons" informasjonskapsler. Nødvendige informasjonskapsler forblir på din datamaskin eller mobilenhet når du er frakoblet, mens sesjonskapsler slettes så snart du lukker nettleseren din. Vi bruker både sesjons- og nødvendige informasjonskapsler til følgende formål:

  • Nødvendige

Type: Sesjonskapsler
Administrert av: Oss


Formål: Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere riktig. Sesjonskapsler hjelper til med å autentisere brukere og forhindre misbruk av brukerkontoer. Uten de nødvendige informasjonskapslene vil noen funksjoner og tjenester på nettstedet ikke fungere.

  • Funksjonelle

Type: Vedvarende informasjonskapsler
Administrert av: Oss


Formål: Disse informasjonskapslene husker valgene du gjør når du bruker nettstedet, for eksempel gjennom å huske påloggingsdetaljer eller språkinnstillinger. Hensikten med disse informasjonskapslene er å gi deg en mer personlig opplevelse og unngå å måtte angi preferansene dine hver gang du bruker nettstedet vårt.

  • Informasjonskapsler for sporing og ytelse

Type: Vedvarende informasjonskapsler
Administreres av: Tredjeparter

Formål: Vi bruker Google Analytics til å analysere nettstedstrafikk og hvordan brukerne interagerer på nettstedet vårt. Informasjonen som samles inn via disse informasjonskapslene, kan direkte eller indirekte identifisere deg som en besøkende. Informasjonen som samles inn er vanligvis knyttet til en pseudonym identifikator til enheten du bruker for å få tilgang til nettstedet. Vi kan også bruke disse informasjonskapslene for å teste nye sider eller ny funksjonalitet på nettstedet for å se hvordan brukerne våre interagerer.


Dine valg angående informasjonskapsler


Dersom du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler på nettstedet vårt, må du først deaktivere og slette informasjonskapslene i nettleseren din, som er knyttet til vårt nettsted. Du kan når som helst bruke dette alternativet for å forhindre bruk av informasjonskapsler. Hvis du ikke godtar våre informasjonskapsler, kan du oppleve at tjenester og funksjoner ikke fungerer optimalt. Gå til hjelpesidene i nettleseren din for å deaktivere og slette informasjonskapslene:


Kontakt oss

Har du spørsmål om vår personvernerklæring, kan du sende en e -post til: hello@novacg.no