">

Point Taken

Point Taken er eksperter på digital samhandling og hjelper arbeidstakere i små og store virksomheter med å utnytte potensialet i skyen, og jobbe smartere og sikrere. De tilbyr rådgivning og konsulenttjenester på alle Microsoft løsninger og skytjenester: SharePoint, Microsoft 365, Dynamics CRM, Nintex, Teams, Azure og Power Platform.

Veivisere til en enklere hverdag

Point Taken kan hjelpe deg å bygge komplette forretningsløsninger tilpasset din virksomhet. Det gjøres blant annet ved å sy sammen Microsoft 365 og Dynamics 365 ved bruk av Power Plattform, og å utnytte kraften og sikkerheten i skyplattformen Azure maksimalt. Point Taken sin Azure avdeling overvåker, forvalter og supporterer dine løsninger.

I 2021 ble de tildelt Microsoft sin partnerpris for beste Teams Partner. I 2020 mottok de prisen som beste Modern Work Partner.

Rådgivning og konsulenttjenester

Point Taken har som Microsoft Gold- og Fast Track partner et kompetanseløp som sikrer din bedrift god brukeradopsjon. Deres konsulenter er alle eksperter på sitt område, og har lang erfaring som rådgivere, konsulenter og utviklere. Noen har også fått utmerkelsen Microsoft MVP. Kundene til Point Taken består av alt fra små- og mellomstore bedrifter til noen av Norges største virksomheter. Eksempler på kunder er NorgesGruppen, OBOS, Vipps, Utenriksdepartementet, Statnett, og Nordic Semiconductor.

Point Taken hjelper deg med:

Ønsker du å lykkes med digital samhandling? Ta kontakt og hør hvordan Point Taken kan hjelpe din bedrift!