Workshop om AI: Lær hvordan du kan bruke AI

Workshops: Lær hvordan du kan bruke AI

Våre kompetansemiljøer tilbyr kurs og workshops om AI for alle som er interessert i å utforske potensialet og mulighetene som AI gir. Våre workshops er praktiske, relevante og tilpasset deres behov. Du vil få innsikt i hva AI er, hvordan det fungerer, og hvordan du kan ta det i bruk i din egen virksomhet. Disse er utviklet og ledet av erfarne rådgivere og designere, som vil dele sin kunnskap og erfaring med deg.

Vi tilbyr følgende workshops om AI:

Kom i gang med AI med Northern Beat

Dette kurset gir deg innsikt i hvordan AI kan brukes til å forbedre designprosessen, skape innovative produkter og tjenester, og takle komplekse designutfordringer. Er du nysgjerrig på hvordan AI kan endre din designprosess eller har du allerede begynt å utforske potensialet? Våre designere deler praktiske råd og eksempler for å hjelpe deg med å ta i bruk AI som verktøy.

Les mer om kurset og påmelding

Workshop: AI - Business uten buzzord med Epinova

Bli med på workshop hvor vi dukker ned i begrepsjungelen, forretningsmuligheter og konkrete veikart for AI i din bedrift. Workshopen er utformet for å arbeide med én bedrift av gangen, siden vi dykker ned i bedriftens konkrete marked, kundereiser, utfordringer og potensiale. Dette er en øvelse som er best egnet i et "lukket forum" hvor deltakerne kan snakke fritt. Vårt mål er at du skal forlate workshopen med en klar formening om hvor i bedriften AI vil kunne ha størst positiv påvirkning - og hvordan dere skal gå i gang.

Les mer om kurset og påmelding

Copilot Readiness Kit med Point Taken

Copilot Readiness Kit er en komplett pakke, designet for å gjøre din virksomhet klar for å ta i bruk Microsoft 365 Copilot. Basert på anbefalinger og tett samarbeid med Microsoft, inneholder pakken en skreddersydd, strukturert og sikker prosess for å ta i bruk AI-assistenten.

Les mer om kurset og påmelding