">

Epinova

Epinova er et av Norges fremste kompetansemiljø innenfor web- og e-handelsløsninger. Gjennom rådgivning og spisskompetanse på Optimizely, utvikler de skreddersydde, skalerbare og effektive løsninger som får kunden dit de skal.

Fageksperter med ekspertisen du trenger

I et fagfelt hvor mange påstår at de kan levere alt, har Epinova valgt å være spesialister. De har sterk tro på at kunden får mest verdi når de gjør det de er best i bransjen på, og samarbeider med de beste innen andre felt der det trengs.

I Epinova finner du sertifiserte senior-utviklere, strateger og prosjektledere som har lang erfaring. Siden oppstarten i 2007 har Epinova spesialisert seg på å levere nettsteder på Optimizely-plattformen (tidligere Episerver) og Epinovas eksklusive fokus på Optimizely har gjort de til en av to Optimizely Premium Partner i Norge.

Løsninger tilpasset kundens behov

Solide E-handelsprosjekter kan kreve mye kompetanse og tung integrasjonserfaring. Å bygge en løsning fra bunnen av kan være et langt og tidkrevende prosjekt. Med Epinova sine spesialtilpassede rammeverk for e-handelsprosjekter og standardisering av moduler som kan gjenbrukes, legges det til rette for en smidig prosjektleveranse som gir deg den beste netthandelsløsningen i markedet. Les mer hvordan Epinovas kunder har oppnådd målbare resultater med sitt nye nettsted.

Kvalitet og godt digitalt håndverk

Markedet endrer seg raskt, og ingen prosjekter er like. Derfor tror Epinova på en smidig utviklingsprosess, kvalitet og godt digitalt håndverk. Prosjekter brytes ned i oversiktlige oppgaver, som kan kombineres og omprioriteres underveis. De er bindeleddet mellom kunde, utvikling og leveranse, og samler alt til en fungerende helhet. De setter sammen et tverrfaglig team som hjelper deg med digital strategi, brukervennlighet, integrasjoner og innhold.

Ønsker du å lykkes med netthandel? Ta kontakt og hør hvordan Epinova kan hjelpe din bedrift!