Epinova kåret til Customer Success Partner of the Year

Under Optimizelys årlige partnerkonferanse gikk Epinova Norge og Sverige av med prisen som årets "Customer Success Partner".

Forrige uke ble Optimizely (tidligere Episerver) sin store partnerkonferanse Opticon21 arrangert med over 400 deltakere fra Norden, Europa og Nord Amerika. Konferansen som er en felles arena for utviklere, marked og salg inneholdt interaktive sekvenser med en rekke profilerte foredragsholdere fra ulike bransjer og selskaper.

Det er også her den årlige partner-prisutdelingen finner sted. Våre selskaper Epinova Norge og Epinova AB i Sverige stakk begge av med seier i kategorien «Customer Success Partner of the Year».

Vi er ekstra stolte av å vinne en pris som anerkjenner at vi leverer godt håndverk og god rådgivning.

Kristian Borg, CTO i Epinova

Epinova Norge hentet hjem prisen for årets "Customer Success Partner" i Europa og i Sverige ble Epinova AB tildelt «Customer Success Partner of the Year» i Sverige.

Prisen deles ut til partnere som jobber med etablering av løsninger i Optimizelys skyplattform på vegne av sine kunder. Utmerkelsen går til partnere som viser til høy kvalitet i onboardingsfasen gjennom utstrakt kompetanse, engasjement og forståelse av sine kunders behov og utfall.

- Når Epinova er involvert, er det sjeldent eller aldri problemer. Dere er løsningsorienterte og har høy kompetanse. Onboardingressursene vil gjerne jobbe med dere og de norske kundene. Gratulerer, vel fortjent, sier Steve Celius, Country Manager i Optimizely Norge i sin begrunnelsen for hvorfor Epinova ble tildelt prisen.

- Vi er ekstra stolte av å vinne en pris som anerkjenner at vi leverer godt håndverk og god rådgivning, sier Kristian Borg, CTO Epinova. Les mer om hva Epinova sier om prisen her.

Epinova AB ble tildelt «Customer Success Partner of the Year» i Sverige.

Vi är helt överväldigade och superglada över priset, särskilt då priset är i en kategori som ligger oss extra varmt om hjärtat - att hjälpa våra fantastiska kunder Vi ser fram emot fler stordåd tillsammans.

Epinova Sverige

Les mer om hva Epinova Sverige sier om prisen.

Vi takker våre ansatte og kunder for et godt samarbeid og til Optimizely for utmerkelsen.