">
Medeierskap og gode ordninger

Medeierskap og gode ordninger

Vi ønsker å skape en god og trygg arbeidshverdag for deg, med gode ordninger.

Medeierskap

Vi ønsker at alle våre ansatte skal være medeiere. Dette fordi vi har tro på at eierskap og påvirkningskraft gjør at folk trives bedre og bryr seg mer om selskapet. Gjennom et eget aksjeprogram eier vi vår egen arbeidsplass. Medeierskapet er i sterk tråd med den grunnleggende kulturen i NOVA. Målet vårt har alltid vært at vi alle sitter i samme båt og vi tror på transparens, like muligheter og like prinsipper.

Forsikring og pensjon

I tillegg til de lovpålagte forsikringene får du også en behandlingsforsikring som gir deg rett til rask og effektiv behandling hos spesialist, inkludert online videolege for deg og dine barn. I behandlingsforsikringen inngår behandling hos fysio/manuellterapeut, og psykolog. I tillegg til lovpålagt reiseforsikring i arbeid, får du og din familie også en reiseforsikring for fritidsreiser. Vi har også en god pensjonsordning, godt over det lovpålagte.

Frokost, lunsj og ettermiddagssnacks

Hverdagen er hektisk, men vi sørger for at du får påfyll under dagen. Til frokost og ettermiddagssnacks kan du velge mellom ulike typer av yoghurt, grøt, frukt og nøtteblandinger. I Bistroen vår får du servert gode og næringsrike lunsjer.

Trening

Vi har stillesittende jobber - og det er derfor viktig at kroppen får variasjon. Vi har eget treningsrom som du kan benytte deg av. Hver dag har du mulighet for å bli med på 10-15 minutter stretching, enten digitalt eller på kontoret.