">
Gode ordninger

Gode ordninger

NOVA ønsker å skape en god og trygg arbeidshverdag for deg. Vi jobber hele tiden mot å være verdens beste arbeidsplass, og våre goder er alltid oppe til vurdering, slik at vi kan sikre det vi mener er det beste for deg.

Medeierskap

Gjennom et eget aksjeprogram eier vi vår egen arbeidsplass- det vil også gjelde deg. Medeierskapet er i sterk tråd med den grunnleggende kulturen i NOVA- du skal føle at du er en del av noe større, og at du får igjen for innsatsen som du legger ned hver dag.

Forsikring og pensjon

I tillegg til de lovpålagte forsikringene får du også en behandlingsforsikring som gir deg rett til rask og effektiv behandling hos spesialist, inkludert online videolege for deg og dine barn. I behandlingsforsikringen inngår behandling hos fysio/manuellterapeut, og psykolog. I tillegg til lovpålagt reiseforsikring i arbeid, får du og din familie også en reiseforsikring for fritidsreiser. Vi har også en god pensjonsordning, godt over det lovpålagte.

Frokost, lunsj og ettermiddagssnacks

Hverdagen er hektisk, men vi sørger for at du får påfyll under dagen. Til frokost og ettermiddagssnacks kan du velge mellom ulike typer av yoghurt, grøt, frukt og nøtteblandinger. I Bistroen vår får du servert gode og næringsrike lunsjer.

Trening

Vi har stillesittende jobber - og det er derfor viktig at kroppen får variasjon. Vi har eget treningsrom som du kan benytte deg av. Hver dag har du mulighet for å bli med på 10-15 minutter stretching, enten digitalt eller på kontoret.