">
Velkommen til NOVA
Karrieresider

Velkommen til NOVA

Vi rådgir, implementerer og forvalter digitale løsninger for noen av Nordens største merkevarer. Vårt mål å tilby et komplett digitalt tjenestespekter utført av bransjens beste eksperter.

Vi anser oss selv som et annerledes konsulentselskap hvor vi ikke tror på generalister, men heller på eksperter. Vi ønsker å skape en arbeidsplass hvor de ansatte trives, og utvikler seg. Som en av våre kollegaer vil du være en del av et spesialistmiljø, der mennesker og kunnskap skaper de beste digitale løsningene sammen.

I NOVA vil du jobbe med kompetente og engasjerte kollegaer og ambisiøse kunder. Vi samhandler også på tvers av selskapene for samme kunde. Som ansatt i NOVA har du en rekke karrieremuligheter på tvers av fagområder, fra systemutvikling, digitale brukeropplevelser, netthandel og e-handel, markedsføring, samhandlingsløsninger, forretning til vedlikehold, på ulike lokasjoner, i Norge og Sverige.

380 ansatte

380 ansatte

233 ansatte i Norge og 147 ansatte i Sverige.

12 selskaper

12 selskaper

Vi representerer ekspertmiljøer innen et bredt og tverrfaglig utvalg av digitale tjenester.

Nordisk

Nordisk

Hovedkontorer i Oslo og Stockholm. Vi har også kontorer i Trondheim, Tønsberg, Kristiansand, Malmø og Gdansk.

Hvorfor jobbe i NOVA

Drømmen om å bygge en arbeidsplass vi selv hadde lyst til å jobbe i har utviklet seg til tolv suksessfulle selskaper samlet under NOVA med nesten 400 medarbeidere i Norge og Sverige. Helt siden vi startet vårt første selskap tilbake i 2007 har vi hatt som ambisjon å skape verdens beste arbeidsplass. Vi skal gjøre alt vi kan for å gi deg utfordringen, tilliten og verktøyene du trenger for å lykkes.

Møt noen av våre ansatte

Ledige stillinger i våre ekspertmiljøer

Epinova

Point Taken

Novanet

Rocket

Novacare

Northern Beat

Fant du ikke en rolle som passet deg?

Vi vokser og ser etter flere nye kollegaer! Er du interessert i en spennende karriere med mulighet til å vokse og dele din kunnskap hver dag? Ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Alexander på e-post: alexander.dybdahl@novacg.no eller +47 988 19 876 for en uformell prat.