">
Velkommen til NOVA
Karrieresider

Velkommen til NOVA

Vi rådgir, implementerer og forvalter digitale løsninger for noen av Nordens største merkevarer. Vårt mål å tilby et komplett digitalt tjenestespekter utført av bransjens beste eksperter.

Vi anser oss selv som et annerledes konsulentselskap hvor vi ikke tror på generalister, men heller på eksperter.

Vi jobber hver dag for at våre kunder skal vinne sine kamper i fremtiden, ved bruk av teknologi og digitaliseringsprosesser.

I NOVA vil du jobbe med kompetente og engasjerte kollegaer og ambisiøse kunder. Vi samhandler også på tvers av selskapene for samme kunde. Som ansatt i NOVA har du en rekke karrieremuligheter på tvers av fagområder og på ulike lokasjoner, i Norge og Sverige.

Vi ønsker å skape en arbeidsplass hvor de ansatte trives, og utvikler seg. Som en av våre kollegaer vil du være en del av et ekspertmiljø, der mennesker og kunnskap skaper de beste digitale løsningene sammen. Våre utvalgte satsningsområder er digitale brukeropplevelser, netthandel og e-handel, markedsføring, systemutvikling, samhandlingsløsninger, forretning og vedlikehold.

Vi eier selskapet sammen og alle heier på hverandre! Det er helt unikt.

360 ansatte

360 ansatte

230 ansatte i Norge og 130 ansatte i Sverige.

12 selskaper

12 selskaper

Vi representerer ekspertmiljøer innen et bredt og tverrfaglig utvalg av digitale tjenester.

Nordisk

Nordisk

Hovedkontorer i Oslo og Stockholm. Vi har også kontorer i Trondheim, Tønsberg, Kristiansand, Malmø og Gdansk.

Hvorfor jobbe i NOVA

Ønsker du å vokse faglig og sosialt? Vi i NOVA skal gjøre alt vi kan for å gi deg utfordringen, tilliten og verktøyene du trenger for å lykkes.

#TeamNOVA

Dine muligheter i våre ekspertmiljøer

Epinova

Point Taken

Novanet

Rocket

Novacare

Northern Beat

Fant du ikke en rolle som passet deg?

Vi vokser og ser etter flere nye kollegaer! Er du interessert i en spennende karriere med mulighet til å vokse og dele din kunnskap hver dag? Ta kontakt med vår rekrutterer Alexander på e-post: alexander.dybdahl@novacg.no eller for en uformell prat over telefon: +47 988 19 876