Velkommen til NOVA
Karrieresider

Velkommen til NOVA

Vi rådgir, implementerer og forvalter digitale løsninger for noen av Nordens største merkevarer. Vårt mål å tilby et komplett digitalt tjenestespekter utført av bransjens beste eksperter.

Vi anser oss selv som et annerledes konsulentselskap hvor vi ikke tror på generalister, men heller på eksperter.

Vi jobber hver dag for at våre kunder skal vinne sine kamper i fremtiden, ved bruk av teknologi og digitaliseringsprosesser.

I NOVA vil du jobbe med kompetente og engasjerte kollegaer og ambisiøse kunder. Vi samhandler også på tvers av selskapene for samme kunde. Som ansatt i NOVA har du en rekke karrieremuligheter på tvers av fagområder og på ulike lokasjoner, i Norge og Sverige.

Vi ønsker å skape en arbeidsplass hvor de ansatte trives, og utvikler seg. Som en av våre kollegaer vil du være en del av et ekspertmiljø, der mennesker og kunnskap skaper de beste digitale løsningene sammen. Våre utvalgte satsningsområder er digitale brukeropplevelser, netthandel og e-handel, systemutvikling, samhandlingsløsninger, forretning og vedlikehold.

Vi eier selskapet sammen og alle heier på hverandre! Det er helt unikt.

Hvorfor jobbe i NOVA?

Ønsker du å vokse faglig og sosialt? Vi i NOVA skal gjøre alt vi kan for å gi deg utfordringen, tilliten og verktøyene du trenger for å lykkes.

NOVA fortsetter å vokse, i riktig tempo, med de riktige folkene ombord.

Faglig utvikling

Faglig utvikling

NOVA sin kultur oppfordrer til engasjement og utvikling. Sammen med våre kunder skaper vi forretningsverdi ved å tilføre fagekspertise, kreativitet og energi. Vårt engasjement og interesse for faget har formet de sterke fagmiljøene som vi har i dag. Våre ansatte betyr alt for oss, og derfor prioriterer vi faglig utvikling høyt, blant annet gjennom fagsamlinger, nasjonale og internasjonale konferanser, kurs, sertifiseringer, «lunch & learns» og mye mer!

Gode ordninger

Gode ordninger

Som ansatt i NOVA blir du ivaretatt og vi er opptatt av at du skal føle deg trygg gjennom gode forsikringer for deg og dine nærmeste, pensjon og lønnsbetingelser. Gjennom et eget aksjeprogram eier vi vår egen arbeidsplass, noe som gjør tilhørigheten og engasjementet større.

Sosialt

Sosialt

Vi skal være verdens beste arbeidsplass, og det forplikter! Vi setter derfor sosiale goder høyt på listen over hva vi kan tilby.
Vi tar det faktisk så alvorlig at vi har to Trivselsansvarlige som har dette som stillingsansvar. Vi tilbyr ellers en rekke årlige eventer for våre ansatte og familier, både konsern- og selskapsnivå. Hvert år arrangerer vi familiedag på Tusenfryd og vi reiser sammen med våre partnere på tur i Norge og utlandet. Vi har blant annet vært på toppen av Norges høyeste fjell, spist på Michelin restauranter, fisket i Lofoten, sykkeltur på den engelske landsbygda, seiltur langs den Franske riviera og testet bølgene i Portugal.

Moderne lokaler

Moderne lokaler

Vi har moderne lokaler sentralt i Oslo med treningsrom og egen ernæringsfaglig matansvarlig som serverer god og næringsrik mat - også kalt Bistroen. NOVA skal være en rå arbeidsplass, hvor vi gleder oss til å dra på jobb hver dag!

Ledige stillinger i våre ekspertmiljøer

Epinova

Point Taken

Novanet

Novacare

Rocket

Fant du ikke en rolle som passet deg?

Vi vokser og ser etter flere nye kollegaer! Er du interessert i en spennende karriere med mulighet til å vokse og dele din kunnskap hver dag? Ta kontakt med vår rekrutterer Alexander på e-post: alexander.dybdahl@novacg.no eller for en uformell prat over telefon: +47 988 19 876