">
Karrieresider

Velkommen til NOVA

Vi rådgir, implementerer og forvalter digitale løsninger for noen av Nordens største merkevarer. Vårt mål å tilby et komplett digitalt tjenestespekter utført av bransjens beste eksperter.

Vi anser oss selv som et annerledes konsulentselskap hvor vi ikke tror på generalister, men heller på eksperter. Vi ønsker å skape en arbeidsplass hvor de ansatte trives, og utvikler seg. NOVA består av selskaper som representerer ekspertmiljøer innen et bredt og tverrfaglig utvalg av digitale tjenester. Som en av våre kollegaer vil du være en del av et spesialistmiljø, samtidig som du er en del av NOVA-familien - der mennesker og kunnskap skaper de beste digitale løsningene sammen.

I NOVA vil du jobbe med noen av bransjens mest kompetente og engasjerte kollegaer, samt ambisiøse kunder. Som ansatt i NOVA har du en rekke karrieremuligheter på tvers av fagområder, fra systemutvikling, digitale brukeropplevelser, netthandel og e-handel, markedsføring, samhandlingsløsninger, forretning til vedlikehold, på ulike lokasjoner, i Norge og Sverige.

Hvorfor jobbe i NOVA

Drømmen om å bygge en arbeidsplass vi selv hadde lyst til å jobbe i har utviklet seg til tolv suksessfulle selskaper samlet under NOVA med nesten 600 medarbeidere i Norge, Sverige, Finland og Polen. Helt siden vi startet vårt første selskap tilbake i 2007 har vi hatt som ambisjon å skape verdens beste arbeidsplass. Vi skal gjøre alt vi kan for å gi deg utfordringen, tilliten og verktøyene du trenger for å lykkes.

Få et innblikk i NOVA House

Møt noen av våre ansatte

Ledige stillinger i våre ekspertmiljøer

NOVA

Epinova

Point Taken

Novanet

Rocket

Novacare

Northern Beat

Egde

Fant du ikke en rolle som passet deg?

Vi vokser og ser etter flere nye kollegaer! Er du interessert i en spennende karriere med mulighet til å vokse og dele din kunnskap hver dag? Ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Alexander på e-post eller +47 988 19 876 for en uformell prat.