Ledige stillinger i NOVA Consulting Group

Karrieresider

Hos oss får du jobbe med spennende kunder innen digitalisering av forretningskritiske systemer og løsninger. Det vil være alt fra strategisk rådgivning, systemutvikling, digitale brukeropplevelser, netthandel og e-handel, markedsføring, samhandlingsløsninger, forretning til vedlikehold, på ulike lokasjoner, i Norge og Sverige.

Vår filosofi er at dyktige mennesker ønsker å jobbe i mindre spesialistselskaper sammen med andre dyktige mennesker med den samme tunge kompetansen. Som en av våre kollegaer vil du være en del av et spesialistmiljø, samtidig som du er en del av NOVA-familien - der mennesker og kunnskap skaper de beste digitale løsningene sammen. Vi ønsker å skape en arbeidsplass hvor de ansatte trives, og utvikler seg.

Bli kjent med oss

Drømmen om å bygge en arbeidsplass vi selv hadde lyst til å jobbe i har utviklet seg til fjorten suksessfulle selskaper samlet under NOVA med nesten 600 medarbeidere i Norge, Sverige, Finland og Polen. Helt siden vi startet vårt første selskap tilbake i 2007 har vi hatt som ambisjon å skape verdens beste arbeidsplass. Vi skal gjøre alt vi kan for å gi deg utfordringen, tilliten og verktøyene du trenger for å lykkes.

Vil du se hvordan vi har det?

Bli kjent med noen av våre ansatte

Ledige stillinger i våre ekspertmiljøer

Fant du ikke en rolle som passet deg?