NOVA Day 2023 på Gimle Kino

Nova day

Velkommen til NOVA Day!

NOVA Consulting Group starter inspirasjonsdagen NOVA Day. En formiddag fylt med inspirasjon, læring og spennende foredragsholdere.

Hvordan navigere i en digital verden

Hvordan lykkes du med å ta de rette beslutningene i en verden hvor digitaliseringen gjennomsyrer alle prosesser og kundekontakter? Hvordan kan du utnytte tilgjengelig teknologi til din fordel og hvordan kan innovasjon og kreativitet være en del av svaret?

I dag står mange av oss ovenfor utfordringer knyttet til digitaliseringen av samfunnet. Det kan være krevende å integrere teknologi i alle deler av virksomheten samtidig som man skal opprettholde resultatkrav til kvalitet og lønnsomhet. Det stilles høye krav til hvordan ledere, forretningsutviklere og markedsførere utnytter mulighetene teknologien gir oss til å innovere og effektivisere.

På NOVA Day har vi samlet kunnskapsrike foredragsholdere som deler sin innsikt og erfaring til inspirasjon og læring for alle. Du får møte kreativitetseksperten Tobias Degsell som forteller om viktigheten av dybdekunnskap i kombinasjon med kreativitet, samarbeid og innovativ tenkning. Therese Becke, administrerende direktør i reklamebyrået POL, gir oss sine tanker om hvordan jobbe smart med markedsføring i perioden og konjunkturen vi er inne i. Mårten Bokedal, direktør for produktstrategi i Optimizely, et av verdens ledende teknologiselskaper, vil fortelle om teknologimuligheter fra et lederperspektiv og vise hvordan dagens teknologi på tvers av verdikjeder er lagt til rette for målstyring og måloppnåelse. Gaute Tyssebotn, utviklingsredaktør i Story House Egmont vil snakke om hvordan de transformerte sin digitale portefølje gjennom å bruke datastyrt ledelse til å få resultater. Hege Nilsen vil fortelle om mangfold og dele hennes erfaringer fra mange år i Stormberg om hvordan mangfold ledet riktig har et stort potensial.

Velkommen til en inspirerende NOVA Day!
Arrangementet er gratis og åpent for alle.
Påmelding finner du nederst på siden.

Onsdag 19. april, kl. 12:00-16:00
Gimle Kino, Bygdøy Allé 39

Vi håper å se deg der!

Program

12:00-12:30 Lett servering og registrering
12:30-13:15 Tobias Degsell
13:15-14:00 Therese Becke
14:00-14:30 Pause
14:30-15:00 Mårten Bokedal
15:00-15:10 Pause
15:10-15:55 Gaute Tyssebotn
15:55-16:10 Hege Nilsen

Om foredragsholderne

Tobias Degsell

GRUNDER COMBINER

Tobias er en entreprenør som er ekspert på kreativitet, innovasjon og samarbeid. Han er en populær foreleser og moderator som siden 2010 har holdt foredrag over hele verden og har arbeidet med noen av verdens største merkevarer og organisasjoner, inkludert IKEA, Ericsson, Google og FN. Med sin bakgrunn som leder og konsulent, har Tobias utviklet en unik evne til å formidle komplekse ideer på en engasjerende og forståelig måte. Hans foredrag og workshops er kjent for å gi deltakerne verktøy og inspirasjon til å tenke annerledes og utfordre tradisjonelle tenkemåter.

Therese Becke

ADMINISTRERENDE DIREKTØR, POL

Therese har jobbet i ulike mediebyråer i over 15 år, og har jobbet tett med Norges største annonsører blant annet Norsk Tipping, Telenor og Finn.no. Hun har blant annet vært COO i RED dentsu X, Client Director i PHD, KAM i Mindshare. Nå er Becke administrerende direktør for reklamebyrået POL.

Mårten Bokedal

DIRECTOR PRODUCT STRATEGY, OPTIMIZELY

De siste ti årene har Mårten jobbet med tekniske plattformer som hjelper bedrifter å skape bedre digitale kundeopplevelser. Som direktør for produktsstrategi i Optimizely jobber han med å utvikle nye produkter og tjenester, samtidig som han holder foredrag og workshops innen teknologimuligheter på tvers av verdikjeder.

Bilde av Guate Tyssebotn

Gaute Tyssebotn

UTVIKLINGSREDAKTØR OG PRODUKTEIER, STORY HOUSE EGMONT

Gaute har jobbet med digitale medieprodukter og relaterte tjenester siden 2000. Gjennom mange år som leder i Nettavisen var han blant annet med på å starte Side2.no, Side3.no og en rekke kommersielle tjenester tilknyttet digitale produkter. Deriblant kommersialiseringen av bloggmarkedet der Nettavisen var en av de første aktørene som gikk tungt inn i markedet. Siden 2018 har han jobbet som utviklingsredaktør og produkteier i Story House Egmont med fokus på omstilling og utvikling av den digitale porteføljen som omfatter blant annet Klikk.no, Kvinneguiden.no, Diskusjon.no og blogg.no.

Hege Nilsen i Egde

Hege Nilsen

LEDER FOR KOMMUNIKASJON, EGDE

Hege jobber i Egde Consulting som leder for Media og Kommunikasjon. Før dette jobbet hun mange år i Stormberg som daglig leder. Hege brenner for mangfold og likestilling – hun er blant annet sertifisert som Mangfoldsleder og sitter også i styret hos Seema, senter for mangfoldsledelse.

Påmelding

Om NOVA

600 ansatte

Våre ansatte jobber på tvers av fagområder innenfor et komplett digitalt tjenestespekter.

Nordisk

Hovedkontorene våre er lokalisert i Oslo og Stockholm. Vi har også kontorer i Arendal, Grimstad, Halden, Kristiansand, Trondheim, Tønsberg, Porsgrunn, Tromsø og Trondheim.

14 byråer

Vi representerer ekspertmiljøer innen et bredt og tverrfaglig utvalg av digitale tjenester.