Fra venstre Linus Lundevall, Martin Stenke, Michael Jäderlind, Jonas Hyse og Jerker Hörstedt

NOVA kjøper opp det svenske Martech byrået Infunnel

NOVA fortsetter å bygge opp selskapsgrupperingen i det svenske markedet ved å kjøpe det svenske Martech byrået, Infunnel.

Infunnel blir en viktig brikke i NOVAs arbeid med å bygge ett komplett økosystem av digitale tjenester i Sverige. I tillegg planlegges det for ytterligere oppkjøp og nyetableringer i Sverige i tiden fremover. NOVAs ambisjon er å bli ledende i Sverige på digitalisering, e-commerce, og utvikling av fremtidens merkevarer.

Infunnel er et av de mest spennende selskapene i den svenske martech-bransjen. Med tung kompetanse innen marketing automation og CRM, vil de sammen med SEO- og SEM spesialistene i Pineberry, være viktige deler av det digitale økosystemet vi bygger. Dessuten regner vi med at Infunnel skal vokse kraftig de neste fire til fem årene.

Michael Jäderlind, CEO for NOVA i Sverige.

Alle ansatte kan bli medeiere

Helt sentralt i NOVA sin modell er medeierskap for de ansatte. For Infunnel betyr dette at nåværende ansatte som ikke er aksjonærer og fremtidige ansatte vil få anledning til å kjøpe seg inn i selskapet. Samtlige av gründerne fortsetter i sine roller i selskapet og blir med videre som deleiere.

– Ved å bli en del av NOVA-gruppen kan vi være med på hele selskapets vekstreise, hvor Infunnel blir en viktig del av arbeidet med å skape en komplett helhetsaktør innenfor e-commerce og digitalisering. Vi vokser dessuten raskere som en del av gruppen samtidig som vi fortsetter å levere høy kvalitet til våre kravstore kunder, sier Jerker Hörstedt, medeier og co-founder av Infunnel.

Fremtidens digitale kundereise

Infunnel er et av Sveriges fremste selskaper innen marketing automation, CRM og digitale leads. Selskapet jobber mot B2B og B2C virksomheter. Kunder inkluderer Mercedes, Axis, Dustin og Tetra Pak.

Vi kommer nå inn i et større nettverk av selskaper der våre tjenester blir en naturlig del av det digitale økosystemet som NOVA bygger. Sammen kan vi skape og utvikle fremtidens digitale kommunikasjonsløsninger. Det er utviklende for oss, våre ansatte og kunder.

Martin Stenke, medeier og co-founder av Infunnel

Strategisk start i Sverige

I Sverige har NOVA fra før SEO og SEM spesialistene i Pineberry og det Optimizely/Episerver-fokuserte datterselskapet Epinova, som i likhet med Epinova i Norge er spesialister på web- og e-handelsløsninger.

Vi fortsetter nå ekspansjonen i Sverige ved å innlemme det tredje selskapet i vår svenske gruppe av spesialistselskaper. Samlet er vi nå over 100 personer i Sverige som utgjør fundamentet for vårt arbeid med å bygge et ledende miljø med ulike ekspertkompetanser, som skal hjelpe våre kunder med digitaliseringstjenester.

Geir Allan Hove, NOVAs konsernsjef og gründer

NOVA Consulting Group i Sverige

NOVA Consulting Group AB skal etableres som en integrert selskapsgruppering bestående av eksperter for utvikling av digitale tjenester og kommunikasjonsløsninger i det svenske markedet etter samme suksessformel som i Norge. Det inkluderer strategiske tjenester innen digitalisering, e-commerce og innovasjon. Selskapet inngår i et konsern sammen med Nova Consulting Group i Norge, som består av sju spesialistselskaper og sammen tilbyr et komplett spekter av digitale tjenester. De bistår noen av Norges største merkevarer med alt fra strategi og design til implementering av digitale tjenester og løsninger.

For mer informasjon, kontakt gjerne:

Geir Allan Hove, konsernsjef, NOVA Consulting Group, +47 982 22 177, geir.allan.hove@novacg.no

Michael Jäderlind, CEO, NOVA Consulting Group i Sverige, 070-849 21 19, michael.jaderlind@novacg.se