Pressemelding

Fra venstre Magnus Strømnes Bøe, Erik Holland Haukebø, Vegard Rohde Garder.

Vi ønsker Rocket velkommen til NOVA familien

Tidligere i år kjøpte NOVA opp det svenske digitalmarkedsføringsbyrået Pineberry. Nå starter vi opp Rocket som skal dekke det norske markedet.

Gründerteamet består av tidligere RED-topp Magnus Strømnes Bøe, Vegard Rohde Garder som inntil nylig har vært CTO i digitalbyrået Synlighet, samt tidligere ansvarlig for CRO i TV2 Erik Holland Haukebø.

Dette innebærer at NOVA besitter et miljø på nærmere 70 eksperter på digital markedsføring og dermed sikter mot en nordisk tilstedeværelse også innenfor dette kompetanseområdet.

Digital markedsføring kompletterer på en logisk måte den eksisterende tjenestebredden til NOVA og vi har derfor over lengre tid ønsket å etablere et tilbud på dette område i Norge. Nå gjør vi dette gjennom å bygge et nytt selskap sammen med tre av områdets beste eksperter. Magnus, Erik og Vegard er blant de aller beste i sine disipliner og miksen av SEO, CRO og annonsering i søk og sosiale medier er etter vårt skjønn helt avgjørende for virksomheter å lykkes med i tiden fremover sier Geir Allan Hove, CEO i Nova Consulting Group.

Vi mener timingen for oppstart av byrået vårt er god, det er et sterkt behov i markedet for spesialkompetanse på digital markedsføring grunnet en ytterligere dreining mot digitalisering som følge av pandemien. Det å gjøre dette sammen med NOVA, som har svært lang historikk med å gründe oppstartsmiljøer, og i tillegg er et IT-miljø og ikke et kommunikasjonsmiljø, gir veldig mening for oss. IT-teknisk kompetanse er en premissgiver for å lykkes med markedsføring nå i 2021, sier Magnus Strømnes Bøe, daglig leder i Rocket.

Om Rocket

Rocket er et digitalt markedsføringsbyrå, som foruten å jobbe med SEO, CRO og betalt annonsering, også jobber med rekruttering av spesialister innen nevnte disipliner. Selskapet er gründet av Magnus Strømnes Bøe, tidligere partner i RED dentsu X og leder av RED Performance, Vegard Rohde Garder, tidligere CTO i Synlighet og Erik Holland Haukebø som kommer fra rollen som CRO and Experience Manager i TV2. Rocket har IT-konsernet NOVA Consulting Group i ryggen og en storesøster i anerkjente Pineberry i Stockholm.

Om Pineberry

Pineberry er et svensk digitalt markedsføringsbyrå. Byrået spesialiserer seg på SEO og annonsering på Google, Facebook, Amazon, Instagram og YouTube. Selskapet tilbyr også konsulenttjenester innen webanalyse, konverteringsoptimalisering, programmering og innholdsproduksjon. Byrået holder til i Stockholm.

Her kan du lese nyheten i Finansavisen.