Kristine Kotte-Eriksen i Equality Check

Frokostseminar om mangfold og inkludering i IT-bransjen

Vi markerer kvinnedagen 8. mars og inviterer til frokostseminar om temaet mangfold og inkludering i IT-bransjen.

I anledning kvinnedagen 8. mars inviterer vi frokostseminar i NOVA House hvor vi får vi besøk av Kristine Kotte-Eriksen fra Equality Check. De fleste arbeidsplasser står overfor utfordringer knyttet til teknologi, digitalisering, innovasjon og globalisering, og kvinner og mangfold har en helt naturlig plass i denne utviklingen. På frokostseminaret får du blant annet høre mer om hvordan Equality Check jobber datadrevet og forskningsbasert med likestilling, mangfold og inkludering på arbeidsplassen. I tillegg vil vi høre fra Hege Nilsen, leder for kommunikasjon i Egde, et selskap i NOVA-gruppen, som vil gi et innblikk i hvordan jobbe med inkludering og mangfold.

Hege Nilsen

Hege Nilsen jobber i Egde Consulting som leder for Media og Kommunikasjon. Før dette jobbet hun mange år i Stormberg som daglig leder. Hege brenner for mangfold og likestilling – hun er blant annet sertifisert som Mangfoldsleder. Hege sitter også i styret hos Seema, senter for mangfoldsledelse.

Kristine Kotte-Eriksen

Kristine Kotte-Eriksen jobber som Head of Customer Success i Equality Check, og jobber til daglig med å veilede selskaper i mangfold, likestilling og inkludering. Hun har mastergrad i kjønnsstudier, og jobbet tidligere som Diversity & Inclusion Analyst på CERN, Europeisk organisasjon for partikkelfysikk i Sveits. Hun har erfaring fra IT-bransjen, olje og energi og Forsvaret. Equality Check er et norsk oppstartsselskap for likestilling og mangfold som bruker data, fagkunnskap og forskningsbaserte løsninger til å hjelpe selskaper med å vinne kampen om talenter og etterleve lovverket.