Tom Erik Rozmara Frydelund er ansatt som ny Salgssjef i Novacare.

Tom Erik Rozmara Frydenlund melder overgang til Novacare

Bytter jobb etter å ha bygget opp Ensō til et suksessfullt konsulentselskap

Etter å ha hatt en sentral rolle i å bygge opp Ensō, et konsulentselskap med 27 ansatte og en omsetning på 60 millioner, har Tom Erik Rozmara Frydenlund bestemt seg for å ta fatt på nye utfordringer.

Fra 1. april begynner Tom Erik Rozmara Frydenlund som salgssjef og rådgiver i Novacare, et selskap i NOVA Consulting Group, og gleder seg til å bidra til å styrke Novacare for fremtiden og å jobbe med å skape gode relasjoner på kryss og tvers i gruppen. 

— Det er en tid for alt, og nå føler jeg at det er riktig å prøve noe nytt. Jeg er veldig takknemlig for den tiden jeg har hatt i Ensō, og for alle de flotte menneskene jeg har jobbet med. Jeg er også stolt over det vi har oppnådd sammen, og jeg er sikker på at Ensō vil fortsette å levere kvalitet til kundene. Samtidig ser jeg frem til å bli en del av Novacare, et spennende selskap med et stort potensial, sier Tom Erik Rozmara Frydenlund.

Gründer og daglig leder i Novacare, Kjetil Melsom Olsen, forteller at Tom Erik Frydenlund gjennom sin karriere har vært med på å skape sterke selskapskulturer med gode verdier og solide seniormiljøer med dyktige konsulenter.

— Jeg gleder meg over at Tom Erik har tatt utfordringen med å være med å bygge Novacare videre. Det Tom Erik bringer med seg av kompetanse og erfaring vil løfte oss enda et nivå i våre ambisjoner om å bli Norges ledende kompetansemiljø på moderne hodeløse teknologier og no-code-verktøy, samt styrke vår posisjon som en av de ledende spesialistmiljøene på profesjonell og fremoverlent applikasjonsforvaltning, og sier han.

For mer informasjon, kontakt:

Kjetil Melsom Olsen, gründer og daglig leder Novacare, telefon: 920 42 511, epost: kjetil.melsom.olsen@novacare.no 

Tom Erik Rozmara Frydenlund, påtroppende salgssjef og rådgiver i Novacare, telefon: 480 06 480, e-post: tom.erik.frydenlund@novacare.no 

Om Novacare:

Novacare er et spesialistselskap i NOVA Consulting Group som leverer rådgivnings- og konsulenttjenester på moderne web-teknologi, med spesielt fokus på hodeløse teknologier, no-code verktøy og profesjonell applikasjonsforvaltning. 

Novacare startside 

Om NOVA Consulting Group

Nova Consulting Group er en konsulentgruppe som består av 14 selskaper som dyrker en sterk faglig kultur innen sine respektive spesialområder. I tillegg til Novacare så består gruppen i Norge av selskapene; Epinova, Novanet, Point Taken, Northern Beat, Rocket, Dekode og Egde.