Pressemelding

Jonas Momkvist, CFO i NOVA.

Jonas Momkvist ansatt som CFO i NOVA Consulting Group

NOVA Consulting Group har ansatt Jonas Momkvist som Chief Financial Officer.

Jonas kommer fra stillingen som Group Accounting and Reporting Manager i DNO ASA og tiltrådte den nye stillingen i august.

Jonas er utdannet siviløkonom og er statsautorisert revisor. Han har mer enn tolv års erfaring fra ulike finansroller fra selskaper som KPMG, Netcompany og DNO ASA.

Jeg gleder meg til å bli en del av NOVA Consulting Group, og er imponert over selskapets utvikling de siste årene. NOVA har en unik forretningsmodell bestående av datterselskaper med særegne ekspertmiljøer og jeg ser frem til å bidra til å realisere selskapets sterke vekstambisjoner.

Jonas Momkvist, CFO i NOVA

I løpet av de siste årene har NOVA-gruppen vokst betydelig gjennom organisk vekst, oppkjøp og nyetableringer i Norge og Sverige.

- Gjennom 15 år har vi klart oss uten en dedikert CFO rolle i NOVA, men nå er tiden inne sier Daglig leder Geir Allan Hove. Med den størrelsen vi er kommet opp i og våre sterke vekstambisjoner fremover var det viktig for oss å få inn en som Jonas som kan ta ansvar for den finansielle styringen av konsernet. Jonas har selv vært konsulent i sin tid som revisor og kjenner forretningsmodellen vår godt. I tillegg har han relevant erfaring som finance manager fra bransjen noe som gjør ham svært kvalifisert til å bidra til at vi lykkes med å realisere våre fremtidige ambisjoner.

Om NOVA Consulting Group

NOVA Consulting Group er et Nordisk konsulentselskap innen digitale tjenester og bistår noen av Nordens største varemerker med strategisk rådgivning, brukeropplevelse, design, digital tjenesteutvikling, samhandling og skytjenester og digital markedsføring. Selskapet har hatt jevn lønnsom vekst siden oppstarten og har de siste åtte årene kunnet vise til en vekst på over 20 prosent årlig. Konsernet hadde ved inngangen av 2022 en omsetningstakt på 540 millioner og over 350 ansatte. Selskapene i NOVA utgjør; Epinova AS, Novanet, Northern Beat, Novacare, Point Taken, Epinova AB, Novalab, Pineberry, Infunnel, Rocket, Cloud Nine, Fyr Agency og Singular Studios.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Geir Allan Hove, CEO NOVA Consulting Group

Telefon: +47 982 22 177