26. - 30. september braker det løs i Oslo Spektrum

Til høsten flytter vi inn i nye NOVA House på Karl Johan. Til årets NDC har vi bygget en miniatyrutgave av huset vårt. Her vi du møte fire av våre selskaper; Epinova, Novanet, Novacare og Point Taken.


Europas største utviklerkonferanse

NDC (Norwegian Developer Conference) er en av Europas største utviklerkonferanser og en viktig møteplass for å utveksle ideer, fag, samt å fylle på med inspirasjon og input fra andre bransjekolleger.

Dette er kanskje en av de viktigste konferansearenaene for oss å være tilstede på. NOVA har søkelyset på kompetanse når vi bygger våre spesialistselskaper og faglig utvikling står derfor helt sentralt i vår modell sammen med medeierskap. Selskaper som evner å bygge et inkluderende og godt arbeidsmiljø hvor fagekspertise og gjensidig læring er noen av bærebjelkene, vil lykkes best i vår tid, mener vi. Derfor er det viktig for oss å bidra og være tilstede på NDC.

Inge Halvorsen, Daglig leder i Epinova

Kom å slå av en prat med oss

Vi snakker gjerne med deg om prosjekter vi er stolte av eller våre tjenesteområder som utvikling eller forvaltning av løsninger på .NET, Dynamics 365, Power Platform, Azure, Optimizely, Sanity, Contentful, Umbraco og mye mer. Dessuten vil 70 av våre kolleger fra NOVA-familien ta turen til Spektrum. Vi slår gjerne av en prat med deg - enten vår NOVA House stand eller om du ser oss rundt omkring i mengden, med våre grønne hoodies.

Verdens første tredimensjonale Snake spill

På standen vår får du også anledning til å prøve deg på verdens første tredimensjonale Snake-spill. Og vi lover en ganske kul premie til førsteplassen!

Vi gleder oss enormt til NDC og håper å se deg, og andre bransjekolleger der!